top of page

ke 11. jouluk.

|

Location is TBD

HYVINVOINTI-ILTA: ILONKUPLIA JA KIUKUN MÖHKÄLEITÄ

Lapset elävät elämää aidosti ja rehellisesti tunteiden ohjaamina, he eivät osaa vielä tukahduttaa niitä, IHANAA, miksi pitäisikään! ❤ Mutta välillä ne tunteet ovat todella suuria ja niitä on vaikea hallita…

Registration is Closed
See other events
HYVINVOINTI-ILTA: ILONKUPLIA JA KIUKUN MÖHKÄLEITÄ
HYVINVOINTI-ILTA: ILONKUPLIA JA KIUKUN MÖHKÄLEITÄ

Time & Location

11. jouluk. 2019 klo 18.00 – 20.00

Location is TBD

About the event

Tämä hyvinvointi-ilta on suunnattu lapselle ja aikuiselle, tunteiden kehollisuudelle, yhteiselle kokemiselle.

Aloitamme lyhyellä satujooga tuokiolla, jossa lämmittelemme lasten kehot ja mielet tarinan turvin kohti seuraavaa osuutta.

”Kiukun möhkäleitä, keveitä ilon kuplia, pirskahtelevaa intoa koko kehossa tai jännitystä vatsanpohjassa! Miten tunteet tuntuvat kehossa tai muuntuvat liikkeeksi ja tanssiksi?

Vanhemman ja lapsen yhteisessä tanssillisessa tuokiossa leikittelemme liikkuen erilaisissa tunnemaastoissa. Tanssiin ja liikkumiseen virittävät monenlaiset mielikuvat ja välineet, kuten huivit ja nauhat. Tuokiolla saat maistiaisen tunteiden kehollisuudesta ja kokemuksen tunnekehoyhteyden vahvistamisen merkityksestä. Vanhemmille jaossa myös kirjallinen tietoisku tunteiden kehollisuudesta.

Ohjaaja Jonna Arola, KM, psykiatrian sairaanhoitaja, Lasten tunnetaito-ohjaaja.

Lopetamme illan vyöhyketerapeuttisella hierontahetkellä, jolloin lapsi saa rentoutua oman aikuisen hellässä kosketuksessa. Käymme läpi helppoja vyöhyketeraputtisia hierontaotteita. Ohjaajana tässä toimii Iri Myller, jolta löytyy taustaa satujoogasta, lasten joogaohjauksesta, vauvasirkusohjauksesta, vyöhyketerapiasta ja puhelääketieteestä.

Hieronnassa käytetään (halutessaan) luonnollisia öljyjä.

Illan kesto noin puolitoista tuntia, klo 17:30-19 ja osallistumismaksu 15€/aikuinen ja lapsi. Varmistathan paikkasi ajoissa vaikka soittamalla meille Aatoksen numeroon, 040 8373123 tai laittamalla sähköpostia aatos@aatoscafe.fi.

Saavuttehan ajoissa paikalle, jotta pääsemme aloittamaan suunnitellussa aikataulussa.

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa ♥

Share this event

bottom of page