top of page

ke 11. syysk.

|

Location is TBD

HYVINVOINTI-ILTA: KRIISISTÄ SELVIYTYMINEN

Elämä ei aina mene ihan omia haavepolkuja mukaillen, joskus tielle osuu kriisi, se voi olla iso tai pieni…. mutta se mullistaa jokatapauksessa kaiken siihen asti koetun ja opitun, ”miksi minä?”

Registration is Closed
See other events
HYVINVOINTI-ILTA: KRIISISTÄ SELVIYTYMINEN
HYVINVOINTI-ILTA: KRIISISTÄ SELVIYTYMINEN

Time & Location

11. syysk. 2019 klo 18.00 – 20.00

Location is TBD

About the event

Kriisi voi olla esimerkiksi sairaus, tapaturma, läheisen kuolema tai epäoikeudenmukainen kohtelu. Se voi tapahtua kenelle vain, sukupuoleen, ikään, uskontoon tai rotuun katsomatta.

Se ei kysele aikaa eikä paikkaa, se voi tapahtua yhtäkkiä yllättäen tai salakavalasti hiljaa elämään hiipien. Mutta miten sen kanssa eletään ja miten sen jälkeen jatketaan elämää?

Parantumattomaksi luokiteltua rintasyöpää sairastava Kaisa kertoo, millaisia keinoja hän on löytänyt elämänmullistuksesta selviytymiseen ja sairauden kanssa elämiseen. Vakavasti sairastuneen voi olla vaikea säilyttää toivo ja elämänilo, kun elämä tuntuu potkivan päähän. Kaisan kokemuksen mukaan se on kuitenkin mahdollista ja hän tarjoaakin oman valoisan näkökulmansa tarinansa muodossa.

Illan toinen puhuja Tina taas kertoo tarinansa siitä, miten lapsuudessa tapahtunut seksuaalinen hyväksikäyttö on vaikuttanut hänen elämäänsä ja miten hän on traumasta selvinnyt. Hän kertoo, mistä on saanut apua ja kuinka hän voi nyt, kaiken kokemansa jälkeen.

Ilta on varmasti hyvin vahvasti tunnelatautunut, joten kevennämme sitä jossain välissä lyhyellä avaavalla kehonhuolto osuudella. Mistään hikijumpasta ei suinkaan ole kyse, mutta laitathan päällesi rennon vaatetuksen, jotta sinun on mukava viettää kanssamme nämä kaksi tuntia. Kannattaa myös varata oma vesipullo matkaan.

Hyvinvointi-illan osallistumismaksu on 15€, jonka voit maksaa paikan päällä. Ilmoittautumiset suoraan Aatokseen joko sähköpostitse aatos@aatoscafe.fi tai soittamalla kahvilaan

040 8373123.

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan ♥

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/893817197619660/

Share this event

bottom of page