top of page

ke 02. lokak.

|

Location is TBD

HYVINVOINTI-ILTA: PARISUHTEEN IHANUUS

Lokakuun hyvinvointi-illassa paripsykoterapeutti Minna Tuominen kertoo vinkkejä parisuhteen hyvinvointiin. Luvassa pieni luento ja pohdintatehtäviä vieruskaverin kanssa. Yksinkin voi tulla, sillä parisuhdevinkeistä on iloa myös sinkuille.

Registration is Closed
See other events
HYVINVOINTI-ILTA: PARISUHTEEN IHANUUS
HYVINVOINTI-ILTA: PARISUHTEEN IHANUUS

Time & Location

02. lokak. 2019 klo 18.00 – 20.00

Location is TBD

About the event

”Parisuhteesta puhutaan nyt paljon. Se on hyvä asia monessakin mielessä, mutta myös siksi, että ehkäpä julkinen puhe auttaa meitä puhumaan keskenämme mitä meille parina kuuluu.

Puhuminen ei ole helppoa. Aina ei saa otetta siitä, mistä edes pitäisi puhua. Tuttua on – myös minulle – se, että hiljaa olemisella luulemme suojelevamme suhdetta, mutta ajaudumme kauemmaksi toisistamme.

Onneksi monenlaisia uusia taitoja voi oppia koko elämän ajan. Ihan oikeasti. Läheisyyttä vaan on mahdoton opetella yksin. Parisuhteessa me olemme toisillemme läheisyyden opettajia.” Tämä on ote Minnan eräästä blogikirjoituksesta, jonka pääset lukemaan kokonaan tästä: https://www.vauva.fi/blogit/rakkauden-roihu/parisuhde-minna-tuominen?fbclid=IwAR3PndvK4yUZ3r0wj1JMB190y9cmG5rdbiGwwBk5cXUtjHz26yKK4MUnxss

Illan päättää ihanan Iri Myllerin ”hetki meille”, jossa käytetään vyöhyketerapeuttisia hierontaotteita ja rentoudutaan itseään ja toista kuunnellen. Tarkoituksena hengähtää hetki yhdessä. Keskitytään olemaan oikeasti läsnä toiselle ihmiselle.

Hyvinvointi-illan osallistumismaksu on 25€/pari, jonka voitte maksaa paikan päällä. Ilmoittautumiset suoraan kahvilaan, joko sähköpostitse aatos@aatoscafe.fi tai soittamalla 040 8373123.

Ps. Myös sinkut ovat lämpimästi tervetulleita mukaan vaikka ystävän kanssa 🙂 Illasta hyötyvät varmasti ihan kaikki, niin pariskunnat, kuin sinkutkin!

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Share this event

bottom of page