top of page

to 21. marrask.

|

Location is TBD

HYVINVOINTI-ILTA: STRESSINPURKUA JA ELÄMÄNHALLINTAA

Marraskuun hyvinvointi-illassa perehdytään bujo-metodin perusteisiin ja erilaisiin kynän ja paperin avulla toteutettaviin hyvinvointia tukeviin tekniikoihin ja harjoituksiin. Erityisesti keskitymme stressinpurkuun ja elämäntapamuutosten hallinnoimiseen.

Registration is Closed
See other events
HYVINVOINTI-ILTA: STRESSINPURKUA JA ELÄMÄNHALLINTAA
HYVINVOINTI-ILTA: STRESSINPURKUA JA ELÄMÄNHALLINTAA

Time & Location

21. marrask. 2019 klo 18.00 – 20.00

Location is TBD

About the event

Bujoilu on muistiinpanometodi joka on alunperin kehitetty keskittymishäiriöisen mielen tueksi, mutta se sopii arjen hallinnoimiseen ihan jokaiselle. Bujon, eli metodin mukaan kootun muistikirjan avulla on helppo pitää sekä työ- että yksityiselämän haasteet ja hankkeet järjestyksessä, ja erityisen hyvin se soveltuu oman hyvinvointinsa ja tavoitteiden seuraamiseen. Illan antia voi soveltaa myös minkä tahansa muistikirjan käyttöön.

Emmi Valve on porvoolainen sarjakuvapiirtäjä joka kärsii keskittymisvaikeuksista ja on voittanut uupumuksen. Hän käyttää muistikirjoja kaikkeen; kotiaskareisiin, töihin, projektienhallintaan, rentoutumiseen, ongelmanratkaisuun, terveyden ylläpitämiseen, matkojen, ruokavalioiden ja tapahtumien suunnitteluun, sekä haaveiden ja toiveiden konkretisoimiseen. Vuosien varrella hän on keskittynyt erityisesti stressinpurkuun, elämäntapamuutoksiin ja henkiseen hyvinvointiin, ja haluaa jakaa oppimaansa.

Muistikirjat eivät yksistään tee muutoksia kenenkään elämään, mutta ne voivat olla suuri apu silloin kun tuntuu siltä että jotain pitäisi tehdä. Jo muistiinpanovälineiden esiin ottaminen on aktiivinen askel kohti muutosta. Tule mukaan hakemaan inspiraatiota tehokkaampaan, rennompaan ja iloisempaan arkeen!

Varaathan mukaan rennon vaatetuksen sekä vesipullon, sillä bujoilun ohessa verryttelemme kevyesti myös kehoa, jotta mieli jaksaa sisäistää näitä tärkeitä oppeja.

Hyvinvointi-illan osallistumismaksu on 15€, jonka voit maksaa paikan päällä. Ilmoittautumiset suoraan Aatokseen joko sähköpostitse aatos@aatoscafe.fi tai soittamalla kahvilaan 040 8373123.

Varaamme oikeudet muutoksiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan ♥

Share this event

bottom of page